Van binnen naar buiten

Ik heb ruim 30 jaar in de mode gewerkt en vanuit die achtergrond heb ik altijd heel goed naar mensen gekeken. Als imago coach heb ik jarenlang mensen begeleid om zichzelf krachtiger te presenteren. Samen keken we naar hoe ze zich kleedden, wat ze wilden uitstralen en of het totaalbeeld klopte met wie ze werkelijk zijn. Ik zag dat het mensen echt een boost kon geven om op deze manier aan hun imago te werken, maar toch ontbrak er iets voor mij.

In mijn praktijk zag ik telkens weer dat vragen met betrekking tot uiterlijke presentatie meestal niet op zichzelf stonden. Vaak lag er een diepere betekenis onder. Blokkades of overtuigingen die van binnenuit kwamen en die niet opgelost werden door alleen aan de buitenkant te werken. Zodoende ben ik de verbinding gaan leggen tussen de ‘binnen- en buitenkant’.

In life coaching komt voor mij alles samen. Als coach richt ik mij op ‘heel’ de mens: wie je bent, waar je voor staat en hoe je dat naar buiten toe neerzet. Ik help mensen om weer in verbinding met zichzelf te komen, zodat van binnen de energie weer kan gaan stromen. Want ik ben ervan overtuigd dat je dan ook naar buiten toe weer gaat stralen. Niets staat een mens zo mooi als een vervuld en gelukkig hart.