Referenties

Ik heb Jessica als zeer prettige coach ervaren, vooral ook haar open en eerlijke communicatie. Ze kan heel goed zaken van verschillende kanten bekijken en dit goed onderbouwen.

- Simone

Ik heb de sessies met Jessica als zeer prettig ervaren. Ze weet als coach een open sfeer te creëren waar het makkelijk is om jezelf te laten zien.

- Marieke

Ik vond de sessie(s) heel waardevol! Het coachingstraject bij Jessica heeft mij doen beseffen, dat ik in een groeipad zit en alleen in de afgelopen periode even een dieptepunt had. Reuze bedankt voor de fijne gesprekken en waardevolle inzichten Jessica!

- Coachee

In de eerste instantie ging ik de coaching aan met een beetje twijfel, maar al na ons eerste gesprek was de twijfel weg. Jessica gaf mij het gevoel dat ze onbevooroordeeld en met respect voor de ander dit gesprek aan ging. Ze heeft mij laten nadenken over mijn kwaliteiten, valkuilen en allergieën en vooral in wat ik nog wil bereiken:  mijn doel helder krijgen.

Ik nu een stip op de horizon waar ik naar toe kan werken en dit geeft enorm veel energie! Het coachingstraject heeft voor een stuk bewustwording gezorgd en dit allemaal dankzij een aantal gesprekken. Jessica ontzettend bedankt!

- Marian